Pripreme za maturu (Bjelovar): Upisi u tijeku
Objavljeno: 19.10.2015.

EducirajMe pripreme za mature. Ostvareni rezultati: 97% upisa na željeni fakultet, 96% prolaznost na maturi! Šest godina tradicije, šest godina rezlutata u učenju! Kao edukacijski partner Učilišta Algebra, Presta i Učilišta Studium, već šest godina provodimo i EducirajMe pripreme za mature.

Svi maturanti, a i njihovi roditelji, zasigurno znaju da im od velike pomoći na kraju ove posljednje srednjoškolske godine, mogu biti Pripreme za mature. Nismo sigurni da li ste znali, no vjerojatno najbolje pripreme u Hrvatskoj su u Bjelovaru – EducirajMe pripreme za državnu maturu. U tijeku su upisi, koji traju još samo tjedan dana, do 22. siječnja. Pripreme u Bjelovaru počinju 30. siječnja, i najvećim dijelom održavaju se subotama.

Vrhunski prostori, optimalne grupe, stalni profesori sa konkretnim rezultatima na maturama sa bjelovarskim maturantima, radni materijali koji prate napredak svakoga našeg polaznika, pripremno i završna testiranja (probna matura).

Prijaviti i informirati se  možete putem telefona 043/263 194 odnosno e-maila: mature@educirajme.com i na adresi Bjelovar Ferde Rusana 10/ 1.kat

Ostvareni odlični rezultati 

EducirajMe ima dokazano imamo najbolji i najefikasniji pristup edukacijama. Stopa prolaznosti na državnoj mature dosadašnjih polaznika EducirajMe priprema (u posljednjih 5 godina) je impresivnih 96%. Postotak naših polaznika koji upisuju željene fakultete je čak 97 posto. 

EducirajMe pripreme uz aktivan rad i uspjeh na maturi najčešće rezultiraju i poboljšanjem završne ocjene iz upisanog predmeta, i to kod čak 69% polaznika.

Sve to, najbolja je potvrda da garantiramo i ostvarivanje rezultata u učenju.

EducirajMe pripreme su posebne i po tome jer uključuju:

  • početno predtestiranje
  • rad na stvarnim zadacima sa priprema za mature
  • predavanja većinom subotama
  • kontinuirana testiranja
  • kontrolu napretka svakog polaznika
  • završno testiranje – “pripremna matura”
  • osigurane nastavne materijale prilagođene svakome polazniku
  • rad u optimalnim grupama (manjim od prosječnih školskih razreda)
  • mogućnost pojedinačnih instrukcija
  • iskusni profesori/instruktori sa dokazanim rezultatima u učenju

Predmeti iz kojih Matematika, Hrvatski, Engleski, Fizika, Kemija, a u našem centru primaju predbilježbe i za ostale izborne predmete, kao što je biologija.

Pratimo napredak i rad svih polaznika naših edukacija te savjetujemo oko svih poteškoća i nedoumica naših učenika na njihovom putu.

Naši maturanti upisuju: medicinske fakultete, elektrotehničke i strojarske fakultete, ekonomske , pravne i filozofske fakultete, farmaceutske i fizioterapeutske fakultete,  diplomatske visoke škole, pilotske škole,…

Male razlike važne za uspjeh

Od izuzetne je važnosti za budućnost dobro se pripremiti za državnu maturu. Mala razlika između prosjeka ocjena od samo 0,1 boda (4,4 umjesto 4,5) može odlučivati o upisu na željeni fakultet ili o tome da li ćete raditi dobro plaćen posao jednog dana. Dozvolite nam da vam pomognemo, da si pomognete sami, jer ponekad baš mala razlika čini polaznike priprema za državnu maturu  uspješnijim od drugih.

Primjera za to uistinu ima vrlo mnogo. Kvalitetnim pripremama možete do najljepšeg ljeta 2016, kao uvod u vaše odrastanje i život koji je pred vama.

Upisi su počeli i broj mjesta je limitiran, zbog ograničenog broja grupa i broja polaznika u svakoj grupi.

Informirajte se i krenite.

Telefon: 043/263 194. e-mail: mature@educirajme.com

Pročitajte i dvije zanimljive priče polaznika lanjskih Priprema, koji danas studiraju na željenim fakultetima:
<<Ivona Farkaš od Priprema za maturu do Fakulteta kemijskog inženjerstva>>
<<Victor Allouch: Pripreme su znatno pomogle da upišem Medicinu>>