Bjelovar: Upisi u tijeku, uskoro kreću Grafički dizajn i AutoCAD specijalist
Objavljeno: 23.10.2015.

Ovih dana u našem centru u Bjelovaru traju upisi na dvije izuzetno kreativne edukacije, za Grafičkog dizajnera i za CAD specijalistu. Znanja su to koja su u posljednje vrijeme izuzetno tražena na tržištu rad. Grafički dizajner počinje ovaj petak, 11.12., a CAD specijalist 14.12.

Sve to očekivano je, kada se zna da praktički niti jedan proizvod ili usluga danas nije moguć bez dobrog dizajna, a kada je u pitanju AutoCAD, praktički niti jedno inženjersko zanimanje ne može funkcionirati bez poznavanja ovog alata.

Algebrin program Grafički dizajner – specijalist digitalnog izdavaštva traje 170 sati. Nakon uvoda u osnove dizajna, naučit ćete raditi sa alatima iz Adobe CS6 paketu – Photoshop, Ilustrator, InDesign, Acrobat. Tijekom edukacije stiču se i znanja vezana uz Digitalno izdavaštvo na tabletima, kao i ona za rad s Adobe Digital Publishing Suite.

Edukacija se provodi, u potpunosti po Adobe standardima, a u  cijenu je uključena i kompletna literatura na hrvatskom jeziku.

Predavač će biti Mario Kapelac, dugogodišnji grafički dizajner, grafički urednik Bjelovarca i Bjelovarca novog te predavač grafičkog dizajna s 10-godišnjim iskustvom.

Prijave i svi upiti putem e-maila:
karijera@educirajme.com
Moguće nas je i kontaktirati putem telefona: 043/263-194.

AutoCAD specijalist

Informatička podrška je danas gotovo neophodna u svim segmentima života, pa tako i u projektiranju i dizajniranju bilo koje vrste.  CAD programi (Computer Aided Design) nezaobilazni su dio svakog projektnog ureda zbog svojih velikih i neprestano rastućih mogućnosti. Više o važnosti CAD-a možete pročitati i u našoj kolumni -Zašto sam zavolio CAD.

Radi se u verificiranom programu obrazovanja za CAD specijalista, s pravom upisa u radnu knjižicu, uz dobivanje međunarodnih Autodesk certifikata. 

Program je pogodan za sve kojima je CAD potreban, kako one koji žele napredovati u poslu, tako i za one kojima je potrebna radi fakultetskog obrazovanja. Program provode certificirani Autodesk stručnjaci i predavači.

Svi koji završe edukaciju, bit će osposobljeni za samostalan rad u poslovima izrade i ažuriranja tehničke dokumentacije koja se koristi kao dio projekta, radioničkog ili izvedbenog plana u industriji, izrade planova gradnje i nacrta u građevinarstvu te crtanja električnih shema i blok dijagrama. Posebno ističemo i vizualizaciju 3D proizvoda/objekata, koja je u današnje vrijeme praktički nezaobilazna.

Trajanje programa je 130 sati, a  edukacije se odvijaju kasno poslijepodnevnom/večernjem terminu.

Za sve dodatne informacije, stojimo vam na raspolaganju: e-mail karijera@educirajme.com

Telefon: 043/263-194.

Osim toga, u Bjelovaru tretutno traju i upisi za Samostalnog knjigovođu/Knjigovođu te računalne operatere i specijaliste, koji ostvaruju i pravo na ECDL certifikat.