Php/SQL programer: Prijave za Varaždin i Koprivnicu
Objavljeno: 26.10.2015.

Posao programiranja već je dugo najatraktivniji na tržištu rada, a posebice se to odnosi na web aplikacije, odnosno na programiranje u PHP-u i SQL-u. Edukacija za Programera internet aplikacija (PHP/Sql) počinje u Varaždinu i Koprivnici 14. prosinca.

Iako se bave kodom, o njihovoj vrijednosti ipak bolje govore brojke. Programeri za internet aplikacije gotovo 10-ak godina su na prvim mjestima najperspektivnijih zanimanja, prosječna plaća u Hrvatskoj im iznosi 10.000 kuna i nedostaje ih na stotine tisuća u svijetu. A kada imaju znanje i vještine za programiranje u PHP-u, dio su zajednice koja je zaslužna za više od 20 milijuna domena među kojima su i veliki igrači poput Facebooka, WordPressa i Wikipedije.
Ovaj progam također drži iskusni predavač i poduzetnih na području web tehnologija, Bernard Toplak, vlasnik tvrtke Orion Web iz Varaždina, sa gotovo 20-godišnjim iskustvom na Internetskim tehnologijama.

Pgoram traje također 160 sati, a svi koji upišu do 11.12. stiču i pravo na vrlo vrijedan dodatni seminar „Uvod u HTML i CSS“, u trajanju od ukupno 20 sati. Osim toga, program je i odlična početka priprema za ZEND certifikaciju.

Uvodni sat predavanja je 23.11., u EducirajMe/Algebra centru u Varaždinu (Kukuljevićeva 7).

E-mail za prijave: 

karijera@educirajme.com

Telefon: 042/200-515.

Programer Internet aplikacija (PHP/Sql)

Što ćemo Vas naučiti?

Nakon završetka ovog programa znat ćete u potpunosti razviti web aplikaciju – od ideje do testiranja i objave aplikacije. Također, bit ćete upoznat sa svim potrebnim alatima i procedurama za razvoj i održavanje web stranica i aplikacija kao i za razvoj i održavanje popularnih sustava (WordPress, Joomla, Drupal…).

Mi povećavamo vrijednost Vaše edukacije!

Svim polaznicima ovog programa darujemo seminare HTML i CSS (20 sati) čije poznavanje je preduvjet za uspješno slušanje programa a istovremeno Vam pruža čvrsti temelj za proširenje novostečenih PHP i mySQL znanja u novom području web dizajna.

Zašto smo najbolji?

Nastava se temelji na mnoštvu praktičnih zadataka tijekom čijeg rješavanja ćete biti vođeni od strane naših predavača sa višegodišnjih iskustvom na tržištu.

Trajanje programa:

160 sati (4 mjeseca) – u poslijepodnevnim, tj. večernjim satima

Sadržaj programa:

Sadržaj programa obrazovanja

  • D42:Uvod u PHP i objektno orjentirano programiranje
  • D45: Osnove MySQL baze podataka
  • D43: PHP i MySQL
  • D44: Napredno PHP programiranje i izrada web aplikacija

Za sve dodatne informacije, stojimo vam na raspolaganju putem e-mailova

karijera@educirajme.com te na telefon 042/200-515

A možete nam se i osobno javiti u našem centru u Varaždinu (Kukuljevićeva 7/1. kat), ponedjeljkom, srijedom i petkom od 8 do 16 sati, a utorkom i četvrtkom od 12 do 19 sati.