EducirajMe od jeseni s novim programima Učilišta Studium
Objavljeno: 23.07.2015.

Jedna od najvažnijih stvari u EducirajMe grupaciji, koja se bavi cjeloživotnim obrazovanjem u Sjevernoj i središnjoj Hrvatskoj jest stalno inoviranje i rast. Tako će se od ovog ljeta, u ponudi u EducirajMe centrima naći i novi programi usavršavanja, osposobljavanja i prekvalifikacija, uz već do sada postojeće informatičke i poslovne programe Učilišta Algebra, te EducirajMe tečajeve stranih jezika i priprema za mature.

Programe će EducirajMe provoditi u suradnji sa Učilištem Studium (www.uciliste.net), vodećom ustanovom u ovom području obrazovanja u Hrvatskoj.

Potreba za školovanjem svakim je danom sve veća. Upravo kvalitetno obrazovanje, koje sa sobom nosi znanja, stručnost i vještine, predstavlja jednu od ključnih stvari za sve koji žele napredovati na bilo koji način. Sve to podrazumijeva se u konceptu cjeloživotnog obrazovanja, koje je najvažnije za EducirajMe grupaciju.

Učilište Studium dugogodišnjim radom na područjima prekvalifikacije, dokvalifikacije, osposobljavanja i usavršavanja, kontinuirano mijenja kvalitativnu strukturu radnog stanovništva i potencijalne radne snage u Hrvatskoj. Učilište Studium predstavlja vodeću instituciju u ovoj grani obrazovanja, a sve to uz vrhunske stručnjake i uvjete rada.

Bilo da se radi o usavršavanju ili osposobljavanju, u EducirajMe centrima može se već od ljeta upisati 40 novih programa. Pozivamo sve iz Sjeverne Hrvatske (Bjelovarsko-bilogorske, Virovitičko-podravske, Koprivničko-križevačke, Međimurske i Varaždinske Županije) da nam se jave.

Radi se o programima iz područja zdravstva, poljoprivrede, strojarstva i metalske industrije, turizma i ugostiteljstva, područja osobnih usluga, graditeljstva te ekonomskim i prodajnim programima.

Programi za koje vršimo upise pogledajte u tablici. Kratica osp znači da se radi o programu osposobljavanja, os znači da se radi o osnovnoj školi, usa znači da se radi o programu usavršavanja, a sss da se radi o srednjoškolskom programu / prekvalifikaciji.

Upisi i sve dodatne informacije putem e-maila karijera@educirajme.com. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju i putem telefona (042/200-515, 043/263-194 i 048/621-109), odnosno u našim centrima Bjelovar (Ferde Rusana 10/1. kat), Varaždin (Kukuljevićeva 7/1. kat) i Koprivnicu (Josipa Vargovića 4/ 1. kat).

PROGRAMVRSTA
RUKOVATELJ VILIČAROMosp
PEKARsss
OSNOVNA
PROIZVOĐAČ/ICA I PRERAĐIVAČ/ICA AROMATIČNOG I ZAČINSKOG BILJAosp
UZGAJIVAČ/ICA VOĆA, POVRĆA I CVIJEĆA U ZATVORENIM PROSTORIMAosp
VOĆAR/ICAosp
PROIZVOĐAČ/ICA RATARSKIH KULTURAosp
POLJOPRIVREDNI/A GOSPODARSTVENIK/ICAsss
OPĆI/A POLJOPRIVREDNI/A TEHNIČAR/KAsss
POLJOPRIVREDNI/A TEHNIČAR/KA – FITOFARMACEUT/KINJAsss
RATAR/ICAsss
VRLAR/ICAsss
AUTOGENI/A ZAVARIVAČ/ICA – REZAČ/ICAosp
ZAVARIVAČ/ICA MIG-MAG POSTUPKOMosp
ZAVARIVAČ/ICA REL POSTUPKOMosp
ZAVARIVAČ/ICA TIG POSTUPKOMosp
RUKOVATELJ/ICA CNC TOKARILICOM I CNC GLODALICOMosp
MEHANIČAR/KA POLJOPRIVREDNE MEHANIZACIJEsss
KUHAR/ICA – SPECIJALIST/ICA HRVATSKE NACIONALNE KUHINJEusa
PRIPREMATELJ/ICA PIZZEosp
POMOĆNI/A SLASTIČAR/KAosp
POMOĆNI/A KUHAR/ICAosp
POMOĆNI/A KONOBAR/ICAosp
JEDNOSTAVNI POSLOVI U ZANIMANJU SLASTIČAR/KAosp
JEDNOSTAVNI POSLOVI U ZANIMANJU KUHAR/ICAosp
BARMEN/ICA I PRIPREMATELJ/ICA KOKTELAosp
HOTELIJERSKO-TURISTIČKI TEHNIČAR/KAsss
KONOBARsss
SLASTIČARsss
KUHARsss
GERONTODOMAĆICA/GERONTODOMAĆINosp
MASER/KAosp
NJEGOVATELJ/ICA STARIJIH I NEMOĆNIH OSOBAosp
GEODETSKI TEHNIČARsss
ARHITEKTONSKI TEHNIČARsss
GRAĐEVINSKI TEHNIČARsss
EKONOMISTsss
KOMERCIJALISTsss
POSLOVNI TAJNIKsss