Pokreni promjene! Za sebe i buduće generacije
Objavljeno: 27.08.2015.

U EducirajMe centrima ovaj tjedan krenula je velika Algebrina akcija „Pokreni promjene! Za sebe i buduće generacije“. Za samo 100 kuna pohađa se 6-satna radionica i dobiva se dio vještina za najtraženija znanja i vještine na tržištu rada.

Time se ujedno i može osigurati popust i do 3500 kn na željeni program obrazovanja. Svi koji upišu ove radionice ovom akcijom ujedno i doniraju škole u gradu opremom za njihov vlastiti laboratorij robotike i Internet-of-things projekte te edukacijom profesora učenika iz područja digitalnog marketinga.

Za sve dodatne informacije stojimo vam na raspolaganju putem e-maila informacije@educirajme.com te putem telefona (043/263-194, 042/200-515), odnosno u našim centrima Bjelovar (Ferde Rusana 10/1. kat) i Varaždin (Kukuljevićeva 7/1. kat).

Svi koji se prijave na Algebrine radionice i za ulog od samo 100 KUNA ostvaruju sljedeću korist:

  • Pohađati 6-satnu edukaciju kojom ćemo razjasniti tajne najtraženijih znanja i vještina na tržištu rada: EU fondovi, internetski marketing, mobilne aplikacije, web dizajn, programiranje, grafički dizajn, WiFi mreže, moderno knjigovodstvo i računovodstvo…
  • Osigurati voucher vrijedan do 3.500 kn kojim tebi ili članovima tvoje obitelji sufinanciramo obrazovanje i stjecanje verificiranog zvanja na Otvorenom učilištu Algebra. 
  • Omogućiti da čak dvije škole u tvom gradu steknu vrijednu opremu za vlastiti laboratorij robotike i interneta stvari (Internet of things) ili Google školovanje profesora i učenika, iz područja digitalnih komunikacija

Budućnost bez granica je iz ugla. Novim, konkurentnim i modernim znanjima i vještinama budi dio nje, ali je i sudjelovanjem na ovoj jedinstvenoj radionici približi budućim generacijama diljem Hrvatske. Prijavi se na radionicu na dnu stranice

U našim centrima (Bjelovar, Varaždin, Koprivnica), popusti vrijede za sljedeće radionice:

  • Specijalist digitalnog izdavaštva (Varaždin – Koprivnica) – popust 1.500 kn
  • CAD specijalist (Bjelovar) – popust 1.000 kn
  • CISCO mrežna akademija – (Bjelovar-Koprivnica-Varaždin) – popust 2.500 kn
  • ECDL računalni operater - (Bjelovar-Koprivnica-Varaždin) – popust 500 kn
  • ECDL računalni specijalist – (Koprivnica-Varaždin) – popust 500 kn
  • Knjigovođa (Bjelovar-Koprivnica-Varaždin) – popust 1.000 kn
  • WEB programer php aplikacija (Bjelovar-Koprivnica) – popust 1.500 kn
  • MCSA akademija – (Bjelovar-Koprivnica) – popust 3.000 kn

Prijavi se odmah, mjesta je još malo

Algebrine jesenske radionice već su postale tradicionalno okupljanje svih željnih novih znanja i vještina te je zbog velikog broja zainteresiranih broj mjesta na radionicama ograničen. Prijavi se što prije putem izbornika na stranici. Izaberi svoj Algebra centar, radionicu koju želiš pohađati, u učionici ili online, klikni prijavi se i zatim provjeri mail. U njemu ćeš dobiti sva uputstva kako izvršiti uplatu od 100 kuna i tako osigurati mjesto na radionici, donirati svoju školu i ostvariti pravo na popust pri upisu programa obrazovanja u Algebri.

Ne znaš koje su radionice dostupne u tvojem gradu?

Popis radionica koje se održavaju u učionicama u tvom gradu dostupan je u izborniku koji se nalazi na stranici. Osim u učionicama, radionice možeš pohađati i online. Online predavanja uživo, putem platforme Adobe Connect omogućuje ti vrhunsku razinu edukacije, stopostotnu mogućnost interakcije s predavačem i drugim sudionicima predavanja. Za praćenje online nastave uživo dovoljno je pristupiti računalu, mobitelu ili tabletu s internetskom vezom. Na taj način možeš pohađati predavanje s kojeg god mjesta poželiš, iz vlastitog doma ili ureda.

A kada počinju radionice i koliko traju?

Radionica traje 6 školskih sati raspoređenih na dva ili jedan dan. Točan datum i sat početka radionice navedeni su u izborniku kojim se sudionici prijavljuju na radionicu.

Mogu li voucher za popust iskoristiti za program obrazovanja koji nije vezan za radionicu koju upisujem?

Da, nakon što upišeš radionicu na tvoj mail stiže voucher koji možeš iskoristiti za povoljniji upis svih programa obrazovanja, neovisno o radionici koju si upisao/la. Iznose popusta za pojedine programe obrazovanja pronađi na voucheru.