LAST MINUTE upisi za EducirajMe pripreme za Maturu
Objavljeno: 15.01.2014.

Za sve koji završavaju srednje škole približava se najvažniji dio godine, proljeće i razdoblje državne mature, odnosno upisa na fakultet. Državne mature i Upisi nesumnjivo će obilježiti živote svih maturanata.

U tijeku su i LAST MINUTE UPISI, koji traju do 23. siječnja, stoga požurie s prijavama na telefon 043 / 261-194 ili putem e-maila mature@educirajme.com

Dobra vijest za sve njih, pa i one koji su dosad bili malo “lijeni” je da nije kasno za mature i da postoje i stručnjaci koji im mogu pomoći u tome. EducirajMe pripreme za mature počinju za nekoliko tjedana u Bjelovaru.

Ove pripreme donose čak 91% upisa na željeni fakultet! 

Razlog tome je što se radi sa stvarnim zadacima s Matura, uz kontinuirana testiranja za kontrolu napretka. Sve to radi se uz punu interakciju i komunikaciju na relaciji Maturant-EducirajMe-Roditelji, što olakšava rad i funkcioniranje svima u ovom važnom razdoblju života. Pripreme za mature odvijaju se prema standardu poznatog učilišta Presto, a osigurani su i brojni dodatni materijali, prilagođeni svakom polazniku i ovisno o tijeku same nastave. Cijelu nadogradnju tome daje poseban EducirajMe pristup koji je na tržištu prepoznat već nekoliko godina.

Dobra vijest je da se nastava odvija isključivo subotama, a broj mjesta je ograničen.

Stoga požurite s prijavama, jer one traju do 17. siječnja.  Dodatan last minute upis do 23.1.2014.

Pripreme za mature počinju od 25. siječnja, a vise informacija na sljedećem linku –> objesi starke o klin i kreni na

Pripremajte se i educirajte za državne mature i olakšajte si upise na željeni Fakultet.

Sve informacije na telefone:

043 / 263-194

Ili putem e-maila mature@educirajme.com.

Dodatne informacije na našoj Internet stranici – http://www.educirajme.com odnosno na Facebook mrežnoj stranici  https://www.facebook.com/educirajme

EducirajMe je brand koji se brine o podizanju svijesti o važnosti edukacija na visokoj međunarodnoj  razini (u sjevernoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj) i organiziranju radionica, seminara i programa obrazovanja. Ima svoje centre u Bjelovaru, Koprivnici, Varaždinu, a uskoro i Virovitici. Partneri smo s Algebrom, Prestom, British Councilom te brojnim drugim uglednim tvrtkama iz Europe i svijeta.

EducirajMe pristup edukaciji:

Potpuna prilagodba svakome polazniku ili ciljanoj grupi u nekoliko koraka:

  • zajedničko prepoznavanje problema/potreba (tzv. scaning potreba i mogućnosti),
  • pristup edukaciji (razrada edukativnog programa) uz stalno praćenje napredovanja polaznika kroz ankete i testiranja
  • edukacija potpuno prilagođena tržištu i potrebama istoga ( za zaposlene, tvrtke, poduzetnike, nezaposlene, studente i učenike, osobe sa posebnim potrebama i tjelesnim invaliditetom, udruge, udruženja, javne službe i lokalnu zajednicu)
  • materijali za edukaciju potpuno prilagođeni polaznicima
  • uvjeti rada prema svjetskim edukativnim standardima/certifikatima (Microsoft, Cisco, Adobe, Autodesk, ECDL, Project management IPMA, PMI, British council…)
Galerija