Mop festival multimedije – osvoji vouchere od 1500 kuna!
Objavljeno: 21.05.2014.

Nastavljamo s promocijom zanimljivih, kreativnih i edukativnih događaja, a jedan od njih svakako je u MOP – Festival Multimedije, koji će se održati u Varaždinu od četvrtka 22. svibnja do subote 24. svibnja, u organizaciji udruge MOP, Sveučilišta Sjever i Studentskog zbora Sveučilišta.

Za sva koji se e-mailom prijave na karijera@educirajme.com osigurali smo čak 50 vouchera, svaki u vrijednosti 1500 kuna, za Algebrine edukacije.  Oni će se moći (od jeseni 2014) iskoristiti za neku od četiri sljedeće edukacije:

  • 3D dizajner – 160 sati
  • Specijalist digitalne fotografije i obrade (Photoshop) – 145 sati
  • Grafički dizajner (Adobe certifikat) – 170 sati
  • Programer mobilnih aplikacija (Android) – 200 sati

Voucher vrijedi isključivo za edukacije u jednom od naša četiri centra (Varaždin, Koprivnica, Bjelovar, Virovitica). Sve naše edukacije provode vrhunski stručnjaci, po završetku se stiče pravo upisa zvanja u e-radnu knjižicu, a svi polaznici dobivaju i kompletnu literaturu na hrvatskom jeziku.

Kako bi prikupili što više korisnih informacija, i što kvalitetnije odrađivali naš posao, molimo vas da ispunite anketu na sljedećem linku–> http://kwiksurveys.com/s.asp?sid=csn928nlej1noi3365510

i pošaljite nam e-mailom na karijera@educirajme.com vaše osobne podatke i kontakt.

A posjetite nas i u Palači Herzer, na našem predavanju “Edukacija ili kuhalo za kavu?”, koje će biti u subotu 24. svibnja, s početkom u 13:30 sati.

Cijeli program MOP-a pogledajte na sljedećem linku –> http://www.mop-fest.com/#/program

Galerija