EducirajMe - U 2017. godinu s novim edukacijama
Objavljeno: 31.01.2017.

Od 2017. godine EducirajMe kreće s novim programima edukacija, koji će se moći upisati već od veljače. Radit će se o novim IT i poslovnim edukacijama, koje će u potpunosti pratiti zahtjeve na tržištu rada.

Kako bi u tome bili što uspješniji, odnosno prilagodili se potrebama na tržištu rada, molimo da odvojite nekoliko vremena i ispunite našu anketu. Vaši odgovori su nam izuzetno bitni.

(ANKETA) Edukacije i osobni razvoj u 2017. godini

Create your own user feedback survey

EducirajMe grupacija se posljednjih osam godina bavi edukacijama, a djeluje na području sjeverne i središnje Hrvatske. Tijekom godina EducirajMe partneri su bili i Algebra, Presto, Učilište Studium, a za sve edukacije se dobivaju i vrijedni međunarodni certifikati ECDL, Adobe, Autodesk, CISCO i brojni drugi.

Sve edukacije odvijaju se u najmodernije opremljenim prostorijama, a provode ih top hrvatski stručnjaci iz svojih područja. U 2017. godini krećemo i s online edukacijama, na koje će se moći prijaviti svi zainteresirani, neovisno o mjestu prebivališta.

EducirajMe se bavi i specijalističkim edukacijama za tvrtke, uz maksimalnu fleksibilinost prema klijentu i specifičan pristup, počev od snimanja aktualnog stanja, definiranja potreba klijenta pa do odabira najpogodnijeg načina izvođenja edukacija (online, in-house, individualno...).

Osim informatičkih i poslovnih edukacija, nude se i srednjoškolske edukacije i prekvalifikacije, među kojima se izdvajaju programi za njegovateljice i masere, ali i čak 30 drugih programa za razne druge prekvalifikacije ili usavršavanja.

EducirajMe centri postoje u Bjelovaru, Varaždinu, Koprivnici i Virovitici, a jedinstveni su po tome što se na jednom mjestu može saznati sve o edukacijama.  

Više o nama i sve informacije o edukacijama u tijeku, potražite na www.educirajme.com, odnosno na brojeve telefona 043/263-194, 042/200-515 te putem e-maila karijera@educirajme.com.

EducirajMe potražite i na Facebooku, Twitteru odnosno na Youtube-u.

 EducirajMe - U 2017. godinu s novim edukacijama