OGLAS ZA POSAO Tražimo predavače i/li organizatore edukacija (stručno osposobljavanje)
Objavljeno: 20.09.2017.


Radi povećanog opsega posla, za potrebe naših centara u Bjelovaru i Varaždinu tražimo mladu i ambicioznu osobu za rad na novom projektu edukacija za djecu i mlade.
Tražimo osobu za rad na organizaciji edukacija, ali po potrebi i za predavanja, na stručno usavršavanje u trajanju od jednu godinu dana.
 
EducirajMe grupacija edukacijama se počela baviti prije osam godina, a u tom vremenu pozicionirala se kao lider u edukacijama u sjevernoj i središnjoj Hrvatskoj.
EducirajMe tim čine mladi i motivirani djelatnici, uz stručnjake, predavače i kolumniste u različitim područjima bitnima za osobni i razvoj karijere.

Imamo svoje centre u Bjelovaru i Varaždinu, a završavanjem nekih naših tečajeva i edukacija doći ćete do međunarodne certifikacije za usvojeno znanje. U ovome trenutku širimo svoje poslovanje, a trenutno širimo poslovanje i na druge sredine. 

Surađivali smo ili surađujemo s Prestom, Certiportom, Algebrom, British Councilom te brojnim drugim uglednim tvrtkama iz Europe i svijeta. Bavimo se poslovnim i informatičkim edukacijama (osnovne ili napredne), specijalističkim edukacijama, tečajevima stranih jezika, seminarima i radionicama, pripremama za državnu maturu, informatičkim i jezičnim edukacijama za osnovno i srednjoškolce te projektima i svime što donosu napredak i razvoj u segmentu cjeloživotnog obrazovanja.

Važan segment su nam najmlađi, a u Bjelovaru provodimo i Pripreme za mature.  Pripremili smo i razvili i koncept predavanja za djecu i mlade, tijekom cijele školske godine, IT/jezični kids kamp, odnosno kamp za mlade, stoga tražimo mlade osobe da sudjeluju aktivno upravo na ovom projektu kao predavači, odnosno na poslovima organizacije edukacija.
 
Opis posla:
- administrativni poslovi (upisi, prijave)
- komunikacija s polaznicima edukacija -
- provođenje edukacija ili dijela edukacija 
- rad na pripremi novih edukacija
- suradnja oko marketinških aktivnosti

Potrebne kvalifikacije, znanja i vještine:
- VŠS ili VSS bilo kojeg usmjerenja
- spremnost na timski rad
- fleksibilnost i sklonost brzom učenju
- znanje engleskog jezika - odlično informatičko znanje
- željam za rado na edukacijama
 
Molimo sve zainteresirane mlade osobe, željne učenja i napredovanja, rada u dinamičnoj radnoj okolini da nam se jave putem e-maila karijera@educirajme.com najkasnije do 4.10. i pošalju nam svoj životopis i molbu.
Svi zainteresirani trebali bi posjedovati uvjete za stručno osposobljavanje putem HZZ-a.

Mjesto rada: Bjelovar ili Varaždin
Rok za prijave: 04.10.
Početak rada: 23.10.