OGLAS ZA POSAO Tražimo prodajne predstavnike/voditelje projekata
Objavljeno: 20.09.2017.

Radi konstantnog širenja opsega posla, za potrebe naših centara u Bjelovaru i Varaždinu tražimo ambicioznu osobu za rad ja poslovima prodaje naših edukacijskih programa i usluga. Tražimo koja ima iskustvo u poslovima prodaje, ponajviše u prodaji poslovnim subjektima.

EducirajMe grupacija edukacijama se počela baviti prije osam godina, a u tom vremenu pozicionirala se kao lider u edukacijama u sjevernoj i središnjoj Hrvatskoj.

EducirajMe tim čine mladi i motivirani djelatnici, uz stručnjake, predavače i kolumniste u različitim područjima bitne za osobni i razvoj karijere. Imamo svoje centre u Bjelovaru i Varaždinu, a završavanjem nekih naših tečajeva i edukacija dolazi se do međunarodne certifikacije za usvojeno znanje.

Surađivali smo ili surađujemo s Prestom, Certiportom, Algebrom, British Councilom te brojnim drugim uglednim tvrtkama iz Europe i svijeta. Bavimo se poslovnim i informatičkim edukacijama (osnovne ili napredne), specijalističkim edukacijama, tečajevima stranih jezika, seminarima i radionicama, pripremama za državnu maturu, informatičkim i jezičnim edukacijama za osnovno i srednjoškolce te projektima i svime što donosu napredak i razvoj u segmentu cjeloživotnog obrazovanja. 

Provodimo i edukacije za poslovne subjekte, javni sektor, civilni sektor, a najčešće se radi o edukacijama i programima skrojenim po mjeri za kupca.

Upravo u odjelu prodaje tražimo ambiciozne osobe za radno mjesto:

Prodajni predstavnik / Voditelj projekata

Opis posla:

- kontaktiranje klijenata (tvrtke, javni sektor, udruge)
- izrada ponuda i programa
- organizacija provođenja projekata
- kontrola provedbe projekata
- istraživanje zadovoljstva klijenata
- koordinacija naplate
- kreiranje i osmišljavanje novih edukacijskih programa i usluga
- suradnja na marketinškim aktivnostima

Potrebne kvalifikacije (znanja, vještine):

- VŠS ili VSS bilo kojeg usmjerenja
- fleksibilnost i sklonost brzom učenju
- najmanje 2-3 godina iskustva na poslovima prodaje
- odlično informatičko znanje 

Molimo sve zainteresirane mlade osobe, željne učenja i napredovanja, rada u dinamičnoj radnoj okolini da nam se jave putem e-maila karijera@educirajme.com najkasnije do 12.10. i pošalju nam svoj životopis i molbu.

Mjesto rada: Bjelovar ili Varaždin

Rok za prijave: 12.10.

Početak rada: 23.10.