Poslovni korisnici
Objavljeno: 16.03.2010.

Poštovani poslovni korisnici,

Ovaj dio stranice namijenjen je isključivo Vama.

Budući da Algebra ima implementiran sustav kvalitete ISO 9001/2000 te da nam je izuzetno važna kvaliteta nastave koju izvodimo i transparentnost poslovanja, na stranicama koje slijede moći ćete dobiti uvid u brojne aspekte našeg rada.

Ovdje su Vam dostupni rezultati anketa Vaših polaznika kako biste mogli potpuno kontrolirati proces edukacije te kako biste na temelju brojnih izvještaja koje smo za Vas pripremili mogli pratiti zadovoljstvo Vaših polaznika. Dostupni su Vam također i podaci o svim Vašim polaznicima i seminarima koje su kod nas odslušali kako biste u svakom trenutku imali potpun uvid u edukaciju za koju ste nam poklonili svoje povjerenje.

Sustav koji Vam je ovdje dostupan trebao bi Vam poslužiti u cilju još jednostavnije organizacije i praćenja edukacijskog procesa u cjelini. Nadamo se da ćete koristiti ove alate te da će Vam izvještaji, prikazi i tražilice pomoći u Vašem poslu.

Korištenje sustava je potpuno besplatno a dostupno je samo registriranim korisnicima. Ukoliko niste registrirani korisnik a Vaša tvrtka od Algebre naručuje IT edukaciju zatražite pristupne podatke na informacije@educirajme.com