Postani promotor
Objavljeno: 28.11.2016.

Ukoliko želiš zaraditi novce preko praznika (učenici po zakonu samo i smiju preko Učeničkog servisa raditi za vrijeme praznika), prijavi se i postani promotor priprema za maturu.

Ovo je promotorski posao, ali ne klasičan.

Nemaš, gotovo, nikakvih obveza, ne moraš hodati okolo i nešto dijeliti i gurati ljudima, ne moraš nikoga vući za rukav, sve obveze su ti da se družiš sa svojim prijateljima, gdje god, možeš i po kafićima i po kućama i stanovima, tekmama, gdje god tebi odgovara.

A šta trebaš raditi?

Jednostavno, promovirati pripreme za mature u Bjelovaru.

Olakšati, vremenski i financijski, sebi i svojim prijateljima, a i roditeljima, cijelu strku oko mature.

Kako smo to zamislili.

Ako želiš postati promotor, moraš se prvo prijaviti na mail karijera@educirajme.com ili preko forme za upit na stranici.

Kada te mi izaberemo, a uzimamo samo 10 učenika, nakon toga potpisujemo Ugovor i ti postaješ promotor. Dobiješ od nas numerirane vaučere koje daješ svojim prijateljima i s kojima se oni upisuju, putem naše web stranice, mail-om, telefonom ili dolaskom u referadu. Najbolja i najjednostavnija varijanta za tebe i nas je da se oni prijavljuju putem forme na našim stranicama i upisuju tvoj mail pod mail preporučitelja.

Tu dolazimo do onog „nemaš, gotovo, nikakvih obveza“, imaš, ali ne velike. Dakle trebaš promovirati pripreme za maturu i dovesti preko svojih vaučera što više prijatelja na pripreme kod nas, a uvjet je 7 polaznika.

Plaća je ovakva. Ugovor na 5 dana, po 2 sata, ukupno 10 sati  po 15,00 kn i za to dobiješ 150,00 kn, imaš uvjet od 7 polaznika koji ti svaki donosi 50,00kn, to je ukupno 350,00 kn i tu dolazimo do tvojih 500,00 kn.

Nije preteško, a isplati se.

Ukoliko si sposoban i želiš zaraditi više od 500,00 kn, nije problem za svakog nakon 7 ( sedmog) dobiješ po polazniku 50,00 kn i zarada nema limit.

Vidimo se!!


Pratite nas na Facebook-u!!