Pripreme za mature završene, sretno na Državnoj maturi!
Objavljeno: 09.06.2017.

I osmu 'sezonu' zaredom odradili smo EducirajMe pripreme za mature. Svake godine donosimo nešto novo, trudimo se inovirati naša predavanja no naš EducirajMe pristup i dalje ostaje isti.

Ono što je najvažnije, i dalje u njemu dominira individualizirani pristup, orijentiran svakom polazniku, što je ključno u obrazovanju, ali i šire u životu. Naši maturanti kod nas nauče mnogo, pripreme se za mature, a usput i poboljšaju ocjene u školi.

Jedna od stvari koja je u našim pripremama najvažnija jest mjerenje rezultata, a u prosjeku su naši maturanti ostvarili odlične rezultate ma završnim testovima, odnosno probnoj maturi.

Najveći pomak ostvarili su EducirajMe maturanti u matematici, gdje su više nego dvostruko bolje riješili testove u odnosu na znanje pred početak priprema. Poboljšanje iz matematike je čak 122,2 posto!

Iz fizike su budući studenti povećali svoja znanja za 69,2 posto, dok su engleski jezik znali bolje za 75,3 posto po završetku priprema. Povećanje znanja iz hrvatskog jezika bilo je 30,2 posto. Ispit iz hrvatskog jezika odnosi se samo na gramatiku i književnost, dok je pisanje eseja svladano u potpunosti.

Svakako moramo istaknuti da je bilo i sjajnih primjera, poput jednog našeg polaznika koji je ispit iz fizike rješio s uspješnošću od čak 93%, a bilo je i boljih postotaka iz drugih predmeta.

No, ono što je najvažnije svi naši polaznici priprema su napredovali, nitko nije zaostao što je najbolji pokazatelj da su na najboljem putu i da upišu željene fakultete.

U životu ipak, treba ići korak po korak, a prvo što im slijedi je Državna matura. Prvi će na scenu 'fizičari' koji već 13. lipnja imaju državnu maturu iz fizike.

Svim našim maturantima želimo puno sreće!

EducirajMe tim