Samostalni knjigovođa i Knjigovođa: Završni upisi u Bjelovaru!
Objavljeno: 16.05.2017.

U EducirajMe centrima u Bjelovaru (Ferde Rusana 10/I. kat), Koprivnici i Virovitici u tijeku su završni upisi za edukacije Samostalni knjigovođa i Knjigovođa. Financijsko-knjigovodstvena znanja danas su nužna praktički svakome, ponajviše u kombinaciji s korištenjem računala, što sve je obuhvaćeno s ove dvije odlične edukacije.

Plaćanje edukacije je moguće i na rate (osam rata), sufinanciramo i dio troškova prijevoza, ako se vozite na edukaciju, a upisom stječete pravo na sudjelovanje u našem Loyalty programu.

Svi koji završe edukacije stječu pravo na upis zvanja u radnu knjižicu. Nastava se odvija u kasno poslijepodnevnim-večernjim terminima uz uključenu svu potrebnu literaturu na hrvatskom. Mogu se upisati i zasebni moduli, odnosno tečajevi, Knjigovodstvo poduzeća 1Knjigovodstvo poduzeća 2Knjigovodstvo obrtnika.  

Predavači osobe velikog znanja i iskustva

Programi obrazovanja Samostalni knjigovođa i Knjigovođa počinju tijekom svibnja u Varaždinu i Bjelovaru. Edukacije u Varaždinu provode Sanja Horvat, koja ima višegodišnje iskustvo u knjigovodstvu i računovodstvu, dok informatički dio edukacije provodi Pamela Tubin. U Bjelovaru je za edukaciju 'glavna' Marija Kapelac, profesorica s dugogodišnjim iskustvom u praksu, dio edukacije odradit će Sanja Horvat, a dio Mladen Đurić

Edukacija za Samostalnog knjigovođu traje 215 sati, podijeljena je u osam modula, a svakom polazniku pruža velika znanja, korisna na tržištu rada. Program je pogodan za sve koji žele proširiti svoja znanja, kao i za one koji su se rijetko doticali s knjigovodstvom. Posebno je koristan i za sve koji se bave poduzetništvom, vlasnike obrta i poduzeća, koji se kvalitetnije mogu posvetiti računovodstvu i financijama, a mogu izbjeći i potencijalno povećane troškove usluga računovodstevnih ureda.

Ovi programi namijenjeni su polaznicima koji se po prvi put susreću s knjigovodstvom kao i onim polaznicima koji već rade na knjigovodstvenim poslovima, a žele proširiti svoja znanja i usavršiti se u određenim područjima. Teoretski dio nastave usmjeren je na stjecanje znanja o evidentiranju poslovnih događaja u poslovnim knjigama i sastavljanju temeljnih financijskih izvještaja.

Prijave za Samostalnog knjigovođu primamo najkasnije do ponedjeljka, 5. lipnja. Cijena edukacije je 5.250 kuna. 

Program Knjigovođa sadrži četiri modula, Knjigovodstvo poduzeća I, Knjigovodstvo poduzeća II, Knjigovodstvo na računalu te Knjigovodstvo obrtnika. Edukacija traje 130 sati. Prijave  traju prijave do 5. lipnja. Cijena edukacije je 4.200 kuna.

Prijavite se na karijera@educirajme.com, putem telefona 042/200-515, 043/263-194 ili na sljedećim linkovima:

Samostalni knjigovođa

Knjigovođa

Na zasebne seminare možete se prijaviti na sljedećim linkovima:

> Knjigovodstvo poduzeća 1

> Knjigovodstvo poduzeća 2

> Knjigovodstvo obrtnika

Predavačica Pamela Tubin u centru u VaraždinuPredavačica Sanja Horvat s grupom polaznica u Bjelovaru
Samostalni knjigovođa i Knjigovođa: Završni upisi u Bjelovaru!
Galerija