Sistemski i mrežni administrator-specijalist: Završne prijave u tijeku
Objavljeno: 26.03.2015.

Stručnjaci sa znanjima sistemskih i mrežnih administratora, danas su među najtraženijim na domaćem, ali i inozemnim tržištima rada. Nije niti čudno, kada se zna da je poslovanje praktički bilo koje tvrtke nezamislivo, bez poznavanje mrežne infrastrukture i operacijskih sustava.

U Varaždinu u travnju počinje program obrazovanja Sistemski i mrežni administrator, a oprobani način edukacije IT kadra obogaćen je i modulom koji obrađuje sigurnost u IT mrežama te rad s virtualizacijskim platformama, kao i rad u Cloudu. Program je usklađen s najnovijim operativnim sustavima (Windows, Windows Server).

Što ćete znati nakon završetka?

Znat ćete postaviti i održavati manju mrežu računala. Instalirat ćete i otklanjati probleme u Windows 8 operacijskom sustavu. Postavljat ćete Windows domenu baziranu na Windows poslužitelju. Održavat ćete sigurnost IT mreže. Bit ćete osposobljeni za rad s virtualizacijskim platformama te rad u oblaku (eng. cloud).

Edukacija se odvija u trajanju od 160 sati, kroz četiri seminara, a provode ju ugledni stručnjaci, Matija Blagus, predavač na brojnim konferencijama između ostalog i MCSE (Microsoft Certified Solution Expert) za Sharepoint. Imat će i timsku podršku dugogodišnjeg predavača IT mrežnih tehnologija Zlatka Kunšteka.

Sadržaj programa obrazovanja

  • N98: Administracija klijentskog operacijskog sustava MS Windows
  • N35: Uvod u računalne mreže
  • N92: Sigurnost informacijskih sustava i virtualizacija
  • N100: Administriranje Windows servera i mrežne infrastrukture

Prijave za ovu atraktivnu edukaciju primamo zaključno sa  17. travnjom, a primaju se putem e-maila informacije@educirajme.com te putem telefona na broj 042/200 – 515. Sve dodatne informacije mogu se potražiti i u EducirajMe centru u Varaždinu, na adresi Kukuljevićeva 7. Radno vrijeme referade je ponedjeljak, srijeda, petak od 8-16, a utorak i četvrtak od 12-19 sati.