U Vukovaru počinje 8. Tjedan cjeloživotnog učenja
Objavljeno: 18.09.2014.

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih ove godine organizira 8. Tjedan cjeloživotnog učenja, koji će se održati od 29. rujna do 5. listopada 2014.godine.

Ovogodišnji Tjedan cjeloživotnog učenja provodi se pod sloganom „DOBRO JE UČITI“, a podršku kampanji su dale osobe iz javnog života: Ivica Kostelić, Goran Bogdan, Danijela Trbović, Blaženka Leib, Davor Pavuna, Martina Tomčić i Slaven Knezović.

Postignuti rezultati tijekom Tjedna 2013. (više od 500 različitih događanja), služe kao poticaj da i ove godine svi zajedno pošaljemo snažnu poruku o važnosti učenja i obrazovanja, a posebice obrazovanja odraslih. Stoga pozivamo sve da se organizacijom događanja samostalno i zajednički s partnerima tijekom trajanja kampanje priključe obilježavanju ovogodišnjeg Tjedna cjeloživotnog učenja!

Kao i prethodnih godina regionalni koordinatori će se brinuti za događanja u svojoj regiji, dijeliti promotivne materijale te pružati sve potrebne informacije. Popis koordinatora i njihove podatke za kontakt možete pronaći ovdje.

Promotivne materijali Tjedna 2014. (plakate i letke) možete preuzeti ovdje.

Događanja možete prijaviti ovdje.

Više informacija na http://www.cjelozivotno-ucenje.hr/

Galerija