Velika regionalna konferencija i sajam o uporabi IKT tehnologija
Objavljeno: 14.02.2016.

Konferencija i sajam „Nove tehnologije u obrazovanju 2016“ održat će se u Beogradu, 26. i 27. veljače. Radi se o trećem ovakvom događaju posvećenom upotrebi informacijsko-komunikacijskih tehnologija (IKT) u obrazovanju. 

I naš EducirajMe tim će biti na konferenciji, sa željom da poboljšamo naše poslovanje i čim više unaprijedimo i osuvremenimo naš proces učenja, sve kako bi naši polaznici mogli steći što bolja i kvalitetnija znanja. 

Organizator konferencije je British Council, a glavni cilj je podrška predškolskim ustanovama, školama, fakultetima i drugim organizacijama koje se bave edukacijama, u njihovim nastojanjima da postanu inovativnije, da osuvremene proces učenja, i na što bolji način iskoriste mogućnosti koje nove tehnologije pružaju.

S druge strane, konferencija će omogućiti malim poduzetnicima i velikim kompanijama da predstave svoje tehnološke proizvode i usluge koje bi mogle promijeniti obrazovanje budućih generacija. Svima će se pružiti prilika da čuju svjetske stručnjake i nađu ispiraciju te isprobaju i počnu koristiti nove tehnologije te sresti zanimljive sugovornike/partnere iz regije i cijelog svijeta.

 

Konferenciju će pratiti i sajamski program u okviru kojeg će svoja rješenja predstaviti tvrtke, izdavačke kuće i obrazovne institucije iz regije te iz Velike Britanije. Novost u odnosu na prošlu godinu bit će i primjena IKT u predškolskom obrazovanju, upotrebom IKT kroz cjeloživotno učenje i prijerima dobre prakse iz ovog područja.

Događaj će pokriti sljedeće teme:

  • upotreba IKT u predškolskom obrazovanju
  • upotreba IKT u osnovnim školama
  • upotreba IKT u srednjim školama
  • upotreba IKT na univerzitetima
  • inkluzivno obrazovanje uz podršku IKT
  • upotreba IKT kroz cjeloživotno učenje.

Predavanja će biti na srpskom i engleskom jeziku. Program konferencije će biti realiziran u više dvorana u Belexpocentru.

Partneri konferencije à http://www.britishcouncil.rs/new-technologies/partners

Program konferencije –> http://www.britishcouncil.rs/new-technologies/programme

Predavači na konferenciji à http://www.britishcouncil.rs/new-technologies/conference-lecturers

Sajam –> http://www.britishcouncil.rs/new-technologies/fair