Web dizajn: Završne prijave za edukaciju u Bjelovaru!
Objavljeno: 19.03.2015.

U našim centrima u Bjelovaru i Koprivnici, u tijeku su prijave za Algebrin program obrazovanja za Web dizajnera,  za nastavu prema Adobe standardu. Radi se o najboljem programu iste vrste u Hrvatskoj, kojim se može steći značajna prednost na dinamičnom tržištu rada.

U ovom upisnom roku iskoristite dodatni voucher od 30% na redovnu cijenu edukacije, za sve oblike plaćanja, koji ostvarujete prilikom samoga upisa!

Nastava za Web dizajnera u Bjelovaru počinje 11. svibnja, a završni upis je u tijeku, no požurite jer je broj mjesta ograničen na 14. Predavanja se održavaju u kasno poslijepodnevnom terminu, a svi polaznici dobivaju i literaturu na hrvatskom jeziku.

E-mail za prijave: informacije@educirajme.com
Telefon: 042/200-515, 043/263-194 (i za Bjelovar i za Viroviticu)

Program traje 160 sati, a uključuje sve najvažnije stvari vezane za web dizajn po međunarodnom Adobe standardu. Po završetku obrazovanja stiče se pravo na upis zvanja u radnu knjižicu. Nastava se odvija u našim centrima, koji su ujedno i Adobe testni centri.

Vrijedi napomenuti da se edukacije uvijek odvijaju u poslijepodnevnim, odnosno večernjim terminima. Edukaciju će provoditi , priznati stručnjaci iz područja web dizajna i developmenta a brojnim će primjerima iz prakse i dočarati sve zanimljivosti i tajne ovog posla.

Web dizajn: Završne prijave za edukaciju u Bjelovaru!

Više o samom programu, pogledajte OVDJE.

Web dizajner-Adobe

Koje su Vaše prednosti od znanja izrade web stranica?

Web stranice su jedan od najmoćnijih marketinških medija bilo da predstavljate sebe ili svoju tvrtku. Prisustvom na Internetu mogućnosti su beskrajne, a izgled stranice ograničen je jedino Vašom maštom. Zadatak web dizajnera je osmisliti strukturu stranice, kreiranje vizualnih identiteta, reklamnih poruka, video i zvučnih zapisa te aktivnih formulara komunikaciju sa posjetiteljima.

Što ćemo Vas naučiti?

Nakon odslušanog programa biti ćete sposobni samostalno osmisliti i izraditi klijentu pristupačno i upotrebljivo web rješenje te ga publicirati na Web server uz završno testiranje i provjeru.

Mi povećavamo vrijednost Vaše edukacije!

Svi polaznicima ovog programa darujemo i seminar Uvod u PHP i objektno orijentirano programiranje (40 sati) čime ćete svoje znanje web dizajnera podići na još veću razinu jer ćemo Vam pružiti uvid u svijet Web programera.

Zašto smo najbolji?

Algebra je autorizirani Adobe centar i nastava se provodi prema izvornim Adobe-ovim priručnicima prevedenim na hrvatski jezik. Polaznici nakon uspješnog svladavanja programa, uz Uvjerenje o osposobljavanju, dobivaju i originalni, međunarodno priznati, Adobe Certificate of Achievement: Adobe Web Site Designer.

Trajanje programa: 160 sati (4 mjeseca) – u poslijepodnevnim, tj. večernjim satima

Sadržaj programa:

  • W19: Uvod u web dizajn
  • W11: HTML
  • W18: CSS
  • W05: Fast Track to Adobe Fireworks
  • W03: Adobe Flash: Rich Content Creation
  • W01: Adobe Dreamweaver: Website Development
  • W20: WordPress
  • W21: Radionica: Optimizacija za web tražilice i Google analytics

Za sve dodatne informacije, stojimo vam na raspolaganju: 
e-mail -   informacije@educirajme.com
Telefon - 043/263-194, 042/200-515; 

>> EducirajMe centri – Referendum za znanje (skupljaju se potpisi)

Za sve one koji se još uvijek nisu odlučili, ili imaju nekih dodatnih pitanja, možemo preporučiti i odličan VIDEO, gdje od vrhunskih stručnjaka, zasigurno mogu pronaći neke od odgovora.