UPISI: Android programer i Sistem mrežni administrator-specijalist
Objavljeno: 18.04.2016.

U EducirajMe centrima u Varaždinu i Koprivnici, počinje upis za Programera mobilnih aplikacija (Android) te za Sistem mrežnog administratora-specijalista.

Obje ove atraktivne edukacije počinju u svibnju. Prijave i upite primamo na e-mail karijera@educirajme.com, odnosno na telefone 042/200-515 i 048/621-109.  Android programer jedno je od najtraženijih zanimanja na tržištu rada, što i nije čudno jer je današnje privatno i poslovno okruženje praktički nezamislivo bez mobilnih tehnologija. Po završetku programa, svi polaznici stječu pravo upisa zanimanja u radnu knjižicu. Osigurana je i kompletna literatura na hrvatskom jeziku.

Moguće je i polaženje samo jednog dijela edukacije, koja je podijeljena u šest seminara:

Seminari (Programer mobilnih aplikacija – ANDROID):

  • D51: Osnove Java programiranja za Android - 60 sati
  • D52: Uvod u programiranje na Android platformi - 40 sati
  • D53: Uvod u SQL - 20 sati
  • D54: Izrada aplikacija za Android platformu - 32 sata
  • D55: Grafika, senzori i izrada igara za Android - 24 sata
  • D56: Postavljanje aplikacije na servis za prodaju i razmjenu aplikacija - 4 sata

Edukaciju će u Varaždinu provoditi Zlatko Kunštek, iskusan predavač s dugogodišnjim iskustvom u IT tehnologijama. Nedavno smo s njim i porazgovarali o važnosti informatičkih i programerskih edukacija te o tome što je ključno za postati dobar programer
–  Zlatko Kunštek: Za postati dobar programer potrebna je tek upornost.

Cijena edukacije je 6.500 kuna plus upisnina od 900 kuna, u koju su uključeni upisni trškovi, literatura, završni ispit, izdavanje uvjerenja te ostali administrativni troškovi. Moguće je i plaćanje na više rata.

Sistemski i mrežni administator – specijalist

Stručnjaci sa znanjima sistemskih i mrežnih administratora, danas su među najtraženijim na domaćem, ali i inozemnim tržištima rada. Moderno polovanje poslovanje praktički bilo koje tvrtke nezamislivo, bez poznavanje mrežne infrastrukture i operacijskih sustava. U Varaždinu u svibnju počinje i program obrazovanja Sistemski i mrežni administrator – specijalist, a edukacija IT kadra obogaćen je i modulom koji obrađuje sigurnost u IT mrežama te rad s virtualizacijskim platformama, kao i rad u Cloudu. Program je usklađen s najnovijim operativnim sustavima (Windows, Windows Server).  

Što ćete znati nakon završetka?

Znat ćete postaviti i održavati manju mrežu računala. Instalirat ćete i otklanjati probleme u Windows 8 operacijskom sustavu. Postavljat ćete Windows domenu baziranu na Windows poslužitelju. Održavat ćete sigurnost IT mreže. Bit ćete osposobljeni za rad s virtualizacijskim platformama te rad u oblaku (eng. cloud). Edukacija se odvija u trajanju od 160 sati, kroz četiri seminara, a provode ju ugledni stručnjaci.

Sadržaj programa obrazovanja

Cijeli program edukacije –> Sistemski i mrežni administrator – Specijalist

Cijena edukacije je 5.500 kuna plus upisnina od 900 kuna, u koju su uključeni upisni trškovi, literatura, završni ispit, izdavanje uvjerenja te ostali administrativni troškovi. Moguće je i plaćanje na više rata.

Trenutno se primaju prijave za edukacije u Varaždinu i Koprivnici, a svi zainteresirani mogu se javiti i sa šireg  bjelovarskog i virovitičkog područja. Prijave i upite primamo na e-mail karijera@educirajme.com, odnosno na telefone 042/200-515, 048/621-109, 043/263-194.