Filip Ivanušec: Pripreme za maturu znatno pomažu, a bez rada kod kuće nema ništa
Objavljeno: 08.12.2016.

EducirajMe - Pripreme za mature

Bjelovarčan Filip Ivanušec uživa u vjerojatno najdinamičnojoj godini života. Ova 2016. godina donijela mu je završetak srednje škole, državne mature te upis na željeni fakultet. Filip trenutno sluša prvi semestar studija Elektrotehnike na Tehničkom fakultetu u Rijeci.

- Dvojio sam između Osijeka i Rijeke, a na kraju odabrao Rijeku. I nisam pogriješio. Snalazim se, grad je onako baš po mome guštu, malo ponekad zasmeta činjenica da je toliko brdovito, no to je sve  što je problematično – istaknuo je Filip Ivanušec, bivši učenik Tehničke škole Bjelovar i EducirajMe maturant.

> Pripreme za maturu

> Besplatno na pripreme

A upravo Pripreme za mature znatno su mu pomogle u završnoj godini fakulteta i na Državnoj maturi.

- Moram priznati da su pripreme za maturu bile odlična stvar, pomogle su mi i iznad očekivanja. Pripremao sam se za matematiku, hrvatski, engleski i fiziku – rekao je Filip.

- Teško se može sam, tijekom priprema smo ponavljali gradivo od samog početka, nadopunjavale se rupe, morali smo biti vrlo sistematični. I naravno vježbati, bez rada kod kuće nema ničega – tvrdi Filip.

Zanimalo nas je i koliko su u tome bitni predavači, odnosno profesori.

- Zasigurno su jako bitni, a posebno je važno da su smireni, radi opsežnosti gradiva koje se ponavlja, a radi se o sve četiri godine. Zahvaljujući tome uspio sam i poboljšati ocjene u završnom razredu – rekao je Filip.

Osim iskusnih predavača, EducirajMe pripreme odlikuje i rad na pravim zadacima s matura. Sve to pomoglo je znatno i na Državnoj maturi Filipu, te je upisao fakultet koji je priželjkivao.

- Želio sam upisati elektrotehniku, to me jako zanima, još od srednje škole. U bjelovarskoj Tehničkoj školi sam radio često sa Arduino sklopovima, elektronika me jako zanimala i sada me i dalje zanima. Volio bih jednog dana postati stručnjak za elektroniku – ističe mladi Bjelovarčan.

Zanima ga dodatno i radi činjenice da se bavi i glazbom, pa je tako u njegovom stanu u Rijeci podstanar i električna gitara. Vježba gitaru, ne želi se zapustiti, a upravo upornost je i jedna od najvažmnijih osobina za uspjeh na Državnoj maturi.

- Osobno bih svakom preporučio EducirajMe pripreme za mature, mislim da je to odlična stvar. Može se i samostalno, ali je puno teže. Mogu se popraviti ocjene u školi, državna matura je puno lakša uz pripreme, a sve to je i osnova za fakultet – zaključio je Filip Ivanušec.

> Započeli upisi na Pripreme na maturu