Započela suradnja sa općinom Rovišće na području edukacija
Objavljeno: 28.12.2016.

EducirajMe i općina Rovišće zajedno su ovih dana pokrenuli projekte vezane uz cjeloživotno učenje. 

Projekti se sastoje od učenja stranih jezika u vrtiću, popusta za pripreme za maturu te od različitih edukacija za odrasle. Važno je naglasiti da će općina projekte djelomično subvencionirati, čime će edukacije, na zajedničko zadovoljstvo, postati prihvatljivije svim žiteljima općine.

Suradnja je započeta učenjem engleskog jezika za polaznike Dječjeg vrtića Palčica Rovišće, koji kreću već od siječnja 2017. godine. Radi se o ranom učenju stranog jezika, sve po najmodernijim trendovima, uz primjenu didaktičkih pomagala.  

Paralelno s tim dogovoren je i popust od 10% za polaznike EducirajMe priprema za maturu. Svi maturanti s područja općine Rovišće, neovisno koju srednju školu polaze, mogu nam se javiti na e-mail mature@educirajme.com, odnosno na telefon 043/263-194 ili osobno u našem centru u Bjelovaru (Rusanova 10/I kat).

Uskoro bi trebali krenuti i programi edukacija odraslih (učenje rada na računalu, knjigovodstvo, engleski i njemački jezik i druge edukacije) s područja općine Rovišće. Nadamo se da će suradnja biti na zadovoljstvo svih strana uključenih u projekt, prvenstveno polaznika naših edukacija iz općine Rovišće.

Pratite nas na Facebook-u